Testbeszéd I.rész

Ismertető anyag az egyre népszerűbb testbeszéd jelekből.

Hogyan ismered fel a beszéd mögötti valós érzelmeket? Miről árulkodik a kéz és a láb? Hogyan kommunikál a test?

TESTBESZÉD I.RÉSZ

Testbeszéd II.rész

Az első rész folytatása.

Ami a könyvekből általában kimarad... Valós élethelyzetek elemzései.

TESTBESZÉD II.RÉSZ

Párkapcsolati testbeszéd

Ismerkedés, flört, összetartozás, testjelek nemenkénti különbségei. Amikre eddig nem is gondoltál! Olvass a jelekből! Ismert személyek fotóival, szituációk elemzéseivel!

PÁRKAPCSOLATI TESTBESZÉD

Vonzás - Teremtés

Egy szemléletváltáshoz szeretnénk útmutatást kínálni kihangsúlyozva mi miért működik és miért nem, hol követnek el sokan hibát teremtésük folyamán, mi a legfontosabb „törvény”, miért vannak „próbák” és mit tegyél amíg megvalósulnak a vágyaid.

VONZÁS - TEREMTÉS

Hogyan érd el a céljaidat?

Ebben a kézikönyvben az alábbi kérdésekre kapsz választ:

Hogyan találd meg, hogy mit élvezel az életben? Hogyan motiváld magad? Mit tegyél mikor magad alatt vagy? Hogyan valósítsd meg a céljaid?

HOGYAN ÉRD EL A CÉLJAIDAT?

Szeretet és szenvedés

Ahogyan azt egy szent muzulmán mondta: aki vezető nélkül utazik, kétszáz évre lesz szüksége, hogy megtegyen egy kétnapos utat. Ez az állítás még inkább érvényes a spirituális ösvényen járókra, ahol számtalan az útirány és az út olyan, mintha borotvaélen menne az ember. Egy könyv a lélek utazásáról.

SZERETET ÉS SZENVEDÉS

Ismerd meg Önmagad! Iratkozz fel hírlevelünkre!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!